Fietsen in Haspengouw

Vertrek direct vanuit de Michaelhoeve

Fietsen

Fietsen in Haspengouw is genieten van een rijk cultuurlandschap met unieke vergezichten, kleine dorpskernen, pittoreske kapelletjes en imposante kastelen en vierkantshoeves. De bewegwijzerde fietsroutes brengen u langs fruitboomgaarden, holle wegen, brede beekdalen en sfeervolle landschappen.Wij hebben voldoende plaats om jullie (elektrische)fietsen veilig te stallen.

Geen fiets, geen nood! Huur een fiets  http://www.fietsparadijslimburg.be De 2 afhaalpunten in Sin-truiden en het afhaalpunt in Borgloon zijn het dichtst bij de Michaelhoeve.

Fietsen tijdens de seizoenen

Zomer, herfst, winter of lente, het landschap verandert constant van uitzicht. Vooral in de bloesem- en oogsttijd is de lucht doordrongen van magie. Proef de sfeer in Sint-Truiden, Borgloon, Tongeren of één van de andere Haspengouwse steden en kom gezond genieten in Haspengouw!

Fietsroutenetwerk

De Michaelhoeve ligt op een paar honderd meter van knooppunt 160. Van daaruit ben je vertrokken voor urenlang fietsplezier op goed onderhouden en duidelijk bewegwijzerde fietspaden. Stel zelf je route samen op RouteYou en download ze op jouw gps – óók voor mountainbike. Of … vraag in de Michaelhoeve naar de fietskaart die je gratis mag gebruiken.

Fietsen: proper naar huis

De leemgrond van Haspengouw is legendarisch: de modder plakt als de beste. Passeer daarom langs de sporthal in het dorpscentrum van Heers. Want daar vind je een heuse fiets-wash. Onder hoge druk spuit je alles weer brandschoon.

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren