Hoevevakantie-tips

Beleef je actieve droomvakantie

Actief landbouwbedrijf

Wij zetten de poort van onze vierkantshoeve wagenwijd open zodat jullie kunnen kennis maken met een traditioneel landbouwbedrijf. Typisch voor Haspengouw is het gemengd bedrijf met akkerbouw en veeteelt.                                          Op onze velden verbouwen we onder andere:

  • vlas en tarwe;
  • suikerbieten en chicorei;
  • erwten en bonen.

In onze stallen vind je dikbilstieren van het eeuwenoude Bleu Blanc Belge-ras.

Bewust kleinschalig

Omdat we ons bedrijf bewust kleinschalig houden, zowel wat veeteelt als toerisme betreft, kan iedereen hier op een rustige en ontspannen manier kennis maken met het echte boerderijleven.

Elk seizoen anders

Vakantie op de Michaelhoeve is altijd anders. Lente, zomer, herfst of winter:  er zijn altijd andere activiteiten op de boerderij en de uitgestrekte akkers en boomgaarden rond de boerderij kleuren elk seizoen weer anders.

Kinderparadijs

Kinderparadijs Jonge bezoekertjes zijn van harte welkom. De kleintjes kunnen van ’s morgens tot ’s avonds ravotten op de grote veilige binnenkoer met zijn zandbak, fietsjes, speelkar, enz.

Verrassende kindervakantie
Boomgaard

Achter onze hoeve hebben we de oude hoogstamboomgaard van 1,5 ha terug aangeplant met meer dan 50 soorten appelen, peren, kersen en pruimen.

Smul van onze boomgaard
Hoevetoerisme

Hoevetoerisme is zoveel meer dan ‘een vakantie op een boerderij’. Ga hier helemaal mee op in het leven in en rond een actief landbouwbedrijf – van ’s morgen tot ’s avonds.

Beleef de actieve boerderij